Follow?Ramai yang berkata,Cinta itu Buta.Benarkah kata-kata mereka ini.Aku yang masih dalam delima cinta sendiri keliru dengan perasaan sendiri.Aku buntu,adakah cintaku ini yang dimaksudkan cinta yang buta. Kalau benar cinta itu buta,bagaimana dengan perasaanku ini.Haruskah aku melawan atau kuturuti.Cinta...Benarkanlah aku mengetahuimu.Apa erti cinta yang sebenar.

Hayatilah Blog Ini

 orang dalam dilema.


Mahligai Percintaan

Mutiara Cinta


"Cinta itu adalah anugerah.Anugerah yang dikurniakan oleh tuhan kepada makhluknya.Cinta itu lumrah.Seseorang itu tidak akan dapat lari daripada mencintai dan dicintai."
Cinta mu Untuk mu


Pembuka Bicara
Assalamualaikum dan salam cinta buat anda yang sudi melawat ke blog ini.Blog ini sekadar mengongsikan ilmu berkaitan dengan cinta.Bersesuaian dengan tajuk blog ini sendiri iaitu "Mahligai Percintaan". Mungkin isi kandungan yang terdapat dalam blog ini boleh menjadi tantapan dan renungan kepada anda yang mungkin dalam delima percintaan atau sudah memilikinya dan tidak mahu ianya hilang begitu sahaja. Baiklah,saya harap dengan perkongsian ini dapat memberi ilham atau pengajaran yang bermanfaat kepada anda yang sudi untuk menyinggah ke blog ini.Hayatilah:
Mahligai Percintaan

Cinta Berlalu Pergi
Cinta Silam
Seteguh Cinta
Bila Dia Cinta Sejati Mu
Kerana Cinta Berkerana
Cinta Sejati
KATA BUAT CINTA
JATUH CINTA JATUH HATI
SONGEH-SONGEH BILA BERCINTA
ANTARA CINTA DAN SUKA

Cinta Dalam Kenangan
Disember 2010
Januari 2011
Jun 2011
Julai 2011
September 2011

Halaman Facebook

Kongsikan Banner MP


Pengomen Terkini
Banner MP Dah Siap..
Isnin, 20 Disember 2010
 

Maaf,baru hari ini saya membuat post berkaitan hal ini.MP membuat banner ini atas permintaan seorang rakan,dia meminta agar blog MP ni membuat satu banner untuk blog ini.Walau apapun saya juga berterima kasih kepadanya kerana memberikan idea yang cukup bernas bagi saya.Setelah berusaha dengan tidak menggunakan titik peluh yang banyak,siap sudah banner MP.Di kesempatan ini juga,saya nak maklumkan,saya membahasakan panggilan saya dengan MP ringkasan bagi Mahligai Percintan.Harap anda semua dapat menerimanya.
Terima Kasih.

 Perasaan cinta tidak harus dikongsi,
namun,blog Mahligai Percintaan wajar untuk dikongsi.create your own banner at mybannermaker.com!

Terimalah Banner MP yang tidak seberapa ni.
MP mengucapkan berbanyak terima kasih 
kepada sesiapa yang meletakkan banner MP di blognya.

0 orang melabuhkan bicara

Catat Ulasan

Anda mempunyai sebarang komen untuk artikel ini?Sila tinggalkan Komen anda di dalam kotak komen di bawah.Terima Kasih atas Komen yang diberikan.